Létezik még ehető minőségű sajttal töltött pulykamell és Cordon Bleu?
Ha igen, milyen márkák?
Már vagy 10 fajtáról megállapítottam az elmúlt időszakban, hogy ehetetlen.
Régebben pedig jók voltak.
Ha saját magad készíted, akkor biztos normális lesz.
Nem igazán nehéz, ha meg nem szereted csinálni, akkor egyszerre készíts össze 3-4 alkalomra elegendöt - akkor egy pacsálással megvan - és utána fagyaszd le darabonként.
A Lidl-ben még nem vettem. Általában nem vagyok megelégedve az az ottani kaják minőségével, de majd ezt megnézem, hátha tényleg.
Köszönöm.
Nekem ez direkt olyan alkalmakra szóló ételféleség, amit idő hiányában eszünk, mikor gyorsan kell valami. (Különben nem érdeklődnék itt róla, hanem egyszerűen nem vennék.)
Igazából, az még meg sem fordult a fejemben, hogy ezt is lehetne házilag csinálni. :)
Tényleg fél óra alatt tudsz 8-10 db-ot elökészíteni, bepanirozni, és utána egyenként becsomagolva lefagyasztod.
Amikor gyorsan kellene, akkor elöszedsz egyet és megsütöd.
Ugyanolyan gyorsan megvan, mint a bolti, csak tudod, hogy mit tettél bele, meg az íze is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!