Az első linken remek tippeket látni.
Néhány alapelv:
- legyenek különböző textúrájú sajtok: kemény, félkemény, lágy, kenhető
- legyenek különböző markáns és lágyabb ízű sajtok is rajta. Öreg, közepes, penészes, érett, fiatal, kecske-vagy juhsajt, stb.
- ne vegyél nagyon ízesített sajtokat, elterelik a figyelmet a sajt valódi ízéről. Az ilyesmik szendvicsbe kiválóak, sajttálra szörnyűek.
- mellé ne felejts el friss kenyeret, baguette-et vagy zsemléket felszolgálni
- gyümölcsök, és magvak is nagyon jók mellé
- sokan szeretik mellé az antipasto jellegű dolgokat - pl. különféle olajbogyók, paprikák, articsóka, stb.
Szintén linkelek pár kombinációt képpel:
Ne felejts el minden sajthoz megfelelő vágóeszközt kitenni.
A sajtokhoz illő borfajtákról itt tájékozódhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!