Hogyan készítsek pudingot?





Valamit hibáztál. A google tle van receptel, képpel és videóval. Nézz utána.
https://www.youtube.com/results?search_query=puding+k%C3%A9s..





Ha több tejet öntesz hozzá, mint ami írva van!
Ha nem főzöd,forralod elég ideig!
Egyébként sikerülnie kell!










Egyszerűen nem várod ki míg sűrűsödni kezd. Amikor már pöfékel, akkor kezd sűrűsödni, akkor folyamatosan kevergetni kell, legjobb egy kézi habverővel. Látni fogod és érezni is, amikor már krémszerű sűrű massza.
ezután töltsd vízzel kiöblített tálkába, kehelybe, ami szeretnéd.
Ha rögtön le folpackozod, akkor nem bőrösödik meg. ha már
langyos, mehet a hűtőbe.





14 éves vagy. Én 26 évesen SEM tudok pudingot főzni, mert vagy leégetem, vagy túl híg, vagy marha sűrű... :D
Ne keseredj el, amúgy én úgy szoktam, hogy
- 1-2 deci hideg tejben ekeverem a pudingport
- ezt egy lábasba öntöm, hozzáadom a többi tejet (mondjuk még 3 dl-t) és lassú tűzön főzöm, míg... hát, míg pudingformája lesz (vagy nem lesz). Cukrot meg közben/utána teszek bele.





kb 1 dl tejjel elkeverem a pudingport, közben a többi tej melegszik, utána szépen bele a poros tej, és a cukor.
Tehetsz bele fele annyit is, mint a recept ír.
Keverni kll, hogy lene égjen.
vízzel átöblített tálkákba kell tenni (ne műanyagba, mert elolvad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!