Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Juharszirupból mit készítsek?

Juharszirupból mit készítsek?

Figyelt kérdés
Maradt itthon egy kis juharszirup, úgy látom, hasonló a mézhez, de hogy én ilyet többet nem fogok venni, az biztos, mert nem tudom, mire jó Mit csináljak belőle? (Azt ne kérdezzétek, miért vettem. :) )
2013. aug. 16. 12:08
 1/7 anonim válasza:
Ahogy írtad. Olyan, mint a méz. Cukor helyett használd édesítésre. (pl. tea, kávé, süti)
2013. aug. 16. 12:19
 2/7 anonim válasza:
pálinkát
2013. aug. 16. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

palacsintára, főként amerikai palacsintára kiváló. ha nem akarsz sokat macerázni akkor vegyél egy amerikai palacsinta alapport azt csak felöntöd tejjel, meg tojás bele, kisütöd, és rá a juharszirup.

[link]

2013. aug. 16. 12:30
 4/7 anonim válasza:
Nem vagyok nagy szakács de: ha a tejet és a tojást te teszed hozzá, akkor mi van az alapporban? Max. liszt. Olyat meg adnak olcsóbban is…
2013. aug. 16. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon ízlett fagyira, rácsorgattam 1 kanállal, de gyümölccsel töltött palacsintákra is finom.

Itt van jó sok juharszirupos recept is:

[link]

2013. aug. 16. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
En se szeretem,nekem tomeny es emelyito,akar a mez vagy a cukorszirup. Palacsintara jo, gyumolcssalira, fagyira, esetleg izesithetsz vele pudingot, edes kremeket, kremturot.
2013. aug. 16. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm fáradozásotokat, nem tudtam, hogy méz módjára használható. Kipróbálom pl. teába, én abba szoktam csak mézet raki. Egyébként élettani hatása is hasonló a mézhez? Pl. torokproblémák enyhítésére?
2013. aug. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!