Vajon miért nem gyártanak tubusos tartár mártást?
Figyelt kérdés
Csak a töményebb majonézt látom mindenhol, pedig sokszor jól jönne előre elkészítve. Van valamilyen triviális akadálya, amire nem gondoltam? Köszi!2018. dec. 27. 22:30
1/8 anonim válasza:
A tartár főleg majonéz és tejföl. A tejtermékeket pasztörizálják a majonéz pedig szétesik hőkezelés hatására. Tehát nem lehet élelmiszerbiztonsági szempontokból tartárt csinálni, mert a tartárhoz felhasznált tejfölt a késztermékben hőkezelni kellene, ami kinyírná a tartárt.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Én az Univernél dolgozom, és az egyes h.lyeségeket ír. Mi is gyártunk tartárszószt, de csak nagy mennyiségben. Hogy olyan kiszerelésben miért nem, mint pl. a mustárokat, azt nem tudom
De ebbe egy csepp tejföl sincs...
4/8 anonim válasza:
Pedig az első ír igazat! Ha nincs tejföl a tartárban, az nem tartár, csak annak nevezett kotyvalék. Ahogyan a tojás nélküli majonéz is az.
5/8 anonim válasza:
Élelmiszeripari zseniket hallhattunk
7/8 anonim válasza:
Az a jó ebben az oldalban, hogy itt mindenki okosabb mindenkinél.
8/8 anonim válasza:
Mivel ez a foglalkozásom, így még szép, hogy jobban értek hozzá, mint egy odaböfögő hozzászóló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!