Miért nem gyártanak tápot nekünk is, mint a kutyáknak?
Az emberek szeretik a gasztronómiát, de azért tuti lenne rá kereslet, még egy hasát szerető ember is eljuthat olyan szintre, hogy egy ideig szeretne egyszerűen enni vagy fogyás közben is bevinni, amit kell.
Amúgy nem egyféle kellene, hisz nagyon változatos már csak a makrotápanyagok mennyisége s aránya is az emberek ideális étrendjének. Van, akinek 20 gramm ch kell, van, akinek 600. Miközben a napi fehérjemennyiség sokkal kevesebbet szór.
Lehetne egy ilyen alap, ami megadja a szükséges fehérjét, zsírt, sok esszenciális tápanyagot, s ehhez lennének kiegészítő kalóriacsomagok, szénhidrátosak és zsírosak... S leírnák, hogy mihez mennyi egyebet lehet kapcsolni, hogy jó legyen. Már nagyvonalakban, mert a legváltozatosabb makrókat így nem lehetne összehozni...
Ha nagyon egyszerűek vagyunk, mind gluténmentes és cukormentes lenne, de a hús/laktóz/vegán felosztást már nem lehetne megkerülni, túl sokféle igény van.
ÁÁÁÁ, van multivitamin, aztán mindenki eszik mellé, ami neki megfelel, ennél sokkal jobbat még nem találtak ki.
Ha a gasztronómiát elvennénk, nemcsak rengeteg állás szűnne meg, nehéz lenne a gazdaság átállása, de az emberek lelkében is problémákat hozna. Én utálnám, az fix. Opciónak OK, de az kegyetlenül megdrágítaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!