Vannak itt még emberek, akik undodrodnak a hústól?
Figyelt kérdés
Konkrétan gyakran az undor jön rám ha húsos kaját kell enni vagy csinálni, akármilyen jól van elkészítve... csak akor tudom hányinger nélkül legyűrni, mikor már olyan éhes vagyok hogy az asztalt is megenném...
2018. nov. 2. 20:23
1/10 anonim válasza:
Nálam is sokszor van ilyen. Van olyan, mikor például anyósom töltött káposztát csinál, meg mindenféle húst, szabály szerint már a szagoktól elkezdek öklendezni. Mindig mondom, hogy nekem csináljon mondjuk rántott sajtot. Úgy néznek rám, mint a véres rongyra.
2018. nov. 2. 20:35
2/10 anonim válasza:
Én csak a sertéshústól undorodom, és a nyers haltól, pl sushi.
2018. nov. 2. 20:39
3/10 anonim válasza:
Vannak.
#KövetkezőKérdés
2018. nov. 2. 20:45
4/10 anonim válasza:
Természetesen vannak.
De amit nem értek, ha ennyire undorodsz töle, akkor miért eszed?????
Egyél mást, amiben nincs hús és a téma lezárva!
2018. nov. 2. 20:48
5/10 A kérdező kommentje:
#4 hát mondjuk a sarki kifőzdében 500 forintért van hús meg köret, napi 12 óra meló mellett másra idő nincs, ezért :) Plusz tisztában vagyok vele, hogy ha nem engedhetem meg magamnak, hogy a megfelel tápanyagokat pótoljam, amik kisnének a hús teljes elhagyásával, muszáj valamennyit bevinnem...
2018. nov. 2. 20:54
6/10 anonim válasza:
A hús teljes elhagyásával is be tudsz minden tápanyagot vinni, föleg, ha az egyéb állati eredetü élelmiszereket (tej, tejtermékek, tojás) továbbra is eszed.
A kajában ami az energiát/kalóriát biztosítja, azok a szénhidrátok és zsírok, nem pedig a hús!
Rengeteg mindenki végez nehéz fizikai munkát húsevés nélkül!
2018. nov. 2. 20:58
7/10 anonim válasza:
Én csak a nyershústól.
De ha ennyire utálod miért eszed? Simán kihagyhatod az étkezésedből. Ráállsz egy többnyire vega étrendre és nem lesz ilyen problémád.
Nem drágább mint a húsos, csak rendesen utána kell olvasni hogyan kell jól csinálni. De amíg fogyasztasz más állati eredetű dolgot és hüvelyeseket nem lesz semmi bajod.
2018. nov. 2. 21:08
8/10 anonim válasza:
Ha undorodsz tőle ne egyed!!!!! Senkit nem szabadna kényszeríteni ilyesmire!
Lépj be facebookon az ezt ettem ma vegán csoportba vagy a "vegan in hungary"-be, ott 100% hogy kapsz segítséget azzal kapcs. mit egyél inkább.
2018. nov. 3. 09:57
9/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy felmerült a lehetősége annak, hogy szerinted senki más nem undorodik a hústól. Érdekel, hogy honnan jött ez a gondolat. Nem ismersz senkit, akire ez jellemző lenne?
2018. nov. 3. 13:27
10/10 anonim válasza:
Sok ilyen ember van. Én alapból nem undorodom, csak ha úgy havi egy alkalomnál többször kéne ennem. Úgyhogy nem eszem és kész. Meg lehet oldani, vigyél ételt munkába és kész (ha nincs bolt, ahol tudsz venni valamit), ha vega lennél, mindig, minden körülmények között meg kellene tudni oldanod, vendégségben, csórón, akárhogy. Vagy ha allergiás lennél valamire, ami "mindenben" van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!