Ti szeretitek a marcipánt? Nagyon megoszlóak az emberek ízlése a marcipán tekintetében.
Figyelt kérdés
Valaki vagy szélsőségesen szereti, vagy szélsőségesen utálja. Olyanról sem hallottam (eddig legalábbis), hogy valaki kicsit szeretné, vagy semleges lenne vele.
Ti hogy vagytok vele? Jó lenne egy igen-nem válasz is, csak, hogy tudjak egy statisztikát :)
2017. dec. 5. 18:19
1/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a marvipánt! Főleg a szines marcipánt
3/26 anonim válasza:
Imááádom a marcipánt! Most meg is kívántam :(
4/26 anonim válasza:
Szeretem, de csak a tisztességes lübecki marcipánt. Sajnos ritkán engedhetem meg magamnak.
5/26 anonim válasza:
A lübecki félét szeretem én is, nem is muszáj lübeckinek lennie, de az az omlós féle legyen, nem a marcipánvirágra vagy marcipán tortabevonatra gondolj.De ha nincs más, jöhet az is, igazából imádom minden formájában , szélsőségesen.
7/26 anonim válasza:
Én nem szeretem különösebben, de nem is utálom. Régen meg szoktam enni, ma már nem élek ilyen tömény édességekkel, de ha éppen megkínálnának valami jófélével, vagy marcipános sütivel, lehet, hogy elfogadnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!