Ti szeretitek a marcipánt? Nagyon megoszlóak az emberek ízlése a marcipán tekintetében.
Figyelt kérdés
Valaki vagy szélsőségesen szereti, vagy szélsőségesen utálja. Olyanról sem hallottam (eddig legalábbis), hogy valaki kicsit szeretné, vagy semleges lenne vele.
Ti hogy vagytok vele? Jó lenne egy igen-nem válasz is, csak, hogy tudjak egy statisztikát :)
2017. dec. 5. 18:19
11/26 anonim válasza:
Utálom, a hideg kiráz a gondolatától is. :)
13/26 anonim válasza:
Én kiskoromban nagyon utáltam, aztán kb. 18 éves korom óta meg egyszerűen imádom.
14/26 anonim válasza:
Magaban semleges. Csokibevonattal szeretem. A gyumolcsos-csokis Szamos bonbonert oda vagyok:)
15/26 anonim válasza:
Én azok közé tartozok, akik szélsőségesen szeretik.
Csak az én kedvemért van mindig marcipán bevonatú torta is rendelve mindenki születésnapjára, mert én mindenkiét képes vagyok megenni. Pedig nem mindig csak egy réteg van rajta, hanem díszítéstől függően akár 2-3 is.
Aztán persze vagy 3 napig a nagydolgom végterméke a marcipán színében pompázik, de nem érdekel.
Bármikor, bármennyi mennyiségben tudok marcipánt enni.
17/26 anonim válasza:
Magamnak nem veszek, de ha kapok megeszem. Nem vagyok szélsőséges.
19/26 anonim válasza:
Szeretem, de messze nem a kedvencem. Nekem atlagos.
20/26 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kivétel. :) Megeszem, izlik is, mint az édességek többsége. Ugyanakkor sokszor úgy gondolom, hogy jobb sorsra is érdemes az a sok mandula ami benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!