Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti szeretitek a marcipánt?...

Ti szeretitek a marcipánt? Nagyon megoszlóak az emberek ízlése a marcipán tekintetében.

Figyelt kérdés

Valaki vagy szélsőségesen szereti, vagy szélsőségesen utálja. Olyanról sem hallottam (eddig legalábbis), hogy valaki kicsit szeretné, vagy semleges lenne vele.

Ti hogy vagytok vele? Jó lenne egy igen-nem válasz is, csak, hogy tudjak egy statisztikát :)

2017. dec. 5. 18:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Hú, nem semmi! Eddig 20 válasz!

Úgy néz ki, hogy a többség szereti a marcipánt. (vagy csak olyanok válaszoltak többnyire, akik szeretik :D )

2017. dec. 6. 13:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, de nem is értem, hogy miért, mivel a mandulát és a cukrot is szeretem, de a kettőt így összekeverve, mint marcipán... fúj
2017. dec. 6. 18:56
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, magában és sütikben is.
2017. dec. 6. 19:50
 24/26 A kérdező kommentje:
22-es. Ez érdekes! Egyébként nem túl meglepő, velem is előfordult már ez. Én a tejjel vagyok így. A tejnek az ízét önmagában RÜHELLEM. Hányingerem van a tejtől, de ha ízesítve van valamivel, akkor imádom. Bármilyen fehérje turmix, forró csokiban, kávéban, italban, de önmagában...
2017. dec. 6. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, szerintem isteni finom.*-*
2018. jan. 10. 20:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Zsíros kenyérrel nagyon finom.
2019. jún. 16. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!