Miért mondják annyian, hogy a margarin egészségtelen?
Figyelt kérdés
Csomóan mondják, hogy egészségtelen a margarin, mert hogy hidrogénezett, meg transzzsírsavak, viszont manapság már a legtöbb margarin egyáltalán nem hidrogénes eljárással készül.
Tehát ez pl. miért egészségtelen? Valaki meg tudná indokolni?
"Összetevők: válogatott növényi olajok és zsírok (60%), víz, só (1,4%), tejpor, tejsavópor, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D3), aroma, színezék (béta-karotin.
Nem tartalmaz hidrogénezett zsiradékot."
2018. okt. 26. 19:05
11/12 anonim válasza:
Azért, mert még a patkányoo sem eszik meg. Keress rá, van ilyen kísérlet. Meg többek között tele van zsírral, sóval, cukorral. Mi vajat eszünk nagyon régóta és teljes Ki őrlésű kenyeret. Próbáld ki. Utóbbiból elég 2 szelet és nem vagy éhes, előzőből pedig 1 óra múlva az vagy.
12/12 anonim válasza:
Margarinos fehér kenyeret eszem baromfipárizsival, és tartós tejet iszom hozzá!
Nekem gátte! Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!