A gyorsfagyasztott, magozott meggyben jóval kevesebb az értékes tápanyag és vitamin, mint a friss változatban?
Nem.
A lefagyasztásra kerülő zöldségeket és gyümölcsöket akkor szedik le, amikor már teljesen beértek, a tápanyag tartalmuk maximális. A fagyasztás megőrzi a gyümölcsök vitamintartalmát.
A fagyasztott élelmiszerek legalább olyan egészségesek, talán még egészségesebbek is, mint a friss élelmiszerek, főleg ha nem közeli termelőtől vásároljuk a frisset, ahol tudjuk, hogy nem szállítás közben érlelik meg az élelmiszert és nem utazik napokat.
4-es válaszolónak pedig eutektikus pontja elegyeknek van, szóval másokat hülyíts a bullshit-tel. A fagyasztott élelmiszer nem elegy, és nem is szakad meg a hűtési lánc a szállításnál, de még akkor sem amikor az ember hazaviszi a kaját ha 10 percekről beszélünk, és még ha meg is szakadna, nem olyan számottevő veszteség az.
3-as válaszolónak pedig pont a házipatika ajánlja a fagyasztott élelmiszereket:
Szóval ne féljünk a fagyasztott élelmiszerektől, sőt még a konzerv se ördögtől való, bár nyilván sokkal inkább ajánlott a friss és a fagyasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!