Miért változott meg a Milka csoki íze?
Figyelt kérdés
Így nem ízlik.2018. okt. 5. 22:56
11/15 Zenon válasza:
Valószínűleg az összetevők arányán változtattak. Én is észrevettem.
12/15 anonim válasza:
Mi is észrevettük, írtunk is a Milkának, azt a választ adták, hogy már nem használnak vanillint, valószínűleg ezért lett más az íze. Nagy kár, mi is nagyon szerettük, főleg a simát :(
13/15 anonim válasza:
Mindenki szidja a Milkát, mégis raklapszámra ezzel van tele minden közért, éjjel-nappali, szuper-hiper market. Ha a városban járok állandóan Milkacsokis embereket látok, a kézben csoki... épp most eszi vagy készül enni. Az igazság az, hogy a Milka a 90-es évek óta „elromlott” recept és tulajdonos váltás, azóta rákerült ez a műanyag csomagoló, aminek önmagában is büdös szaga van. Személy szerint alja csokinak tartom, az alap csokijuk túl van aromázva és túl édes. Szerintem már túl sok változata van, már csak a gyulai kolbászos és a téliszalámis hiányzik. Ha ajándékba kapom, akkor tovább ajándékozom, nem tudom megenni. Igazából jól csinálja a cég, a többség szereti, ők pedig ezt a többséget kiszolgálják. Az a vicc, hogy egyes élelmiszerláncokban, a saját márkás, olcsó csokoládé porig alázza a Milkát.
14/15 A kérdező kommentje:
Én viszont egészen pár hónappal ezelőttig nagyon szerettem, de aztán hirtelen tök más lett, és szerintem konkrétan rossz.
2018. okt. 28. 21:11
15/15 anonim válasza:
A Milka tényleg túl van aromázva...kispórolták belőle a rendes alapanyagot, mindenféle pótvacakkal ütik fel, naná hogy pocsék íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!