A külföldön kapható Milka tényleg finomabb mint az itthoni?
Alap.
Nálunk egy pali telekocsizik, a mosóport tonna számra hordja, ha nincs tele a busz.
Jóval bikább cuccot árul kint bármelyik márka.
MINDEN ország olyat kap, amilyet RENDELNEK! Az egyes országokba szállított termékeket az adott kereskedelem kérésének megfelelö összetételben, ízben gyártják direkt annak az országnak.
A magyaroroszági Milka más, mint a német vagy oszták, de nem azért, mert "rosszat" szállitanak oda, hanem mert a magyar megrendelö (kereskedelmi fönökség - nem tudom, pontosan mi a magyar megnevezése) megadja, hogy nekik pl. édesebb, sürübb, erösebben aromásított, stb. ízben gyártva kell, mert - EZ a hivatalos indoklás - az JOBBAN megfelel a magyar ízlésnek.
A gyártó azt gyárt és szállít, amit megrendeltek és ha a foygasztóknak nem tetszik, akkor ebben nem a gyártó, hanem a (magyaroroszági) megrendelö a hibás.
2.
Kérlek ne, nem kell a mese-habbal.
Mivel ilyen üzemben dolgoztam sokáig, ezért nem mese, hanem tapasztalat.
Persze ha neked a "szegény magyarokat mindenki bántja" alapállásod van, akkor hiába beszélek, maradsz az üldözési mániád mellett.
"No persze. A mosóporok meg nyilván azért sz.rabbak, mert mi itt közép-európában jobban szeretjük, ha kicsit azért koszos marad a ruha.:D"
Nem, hanem ugyan annyi mennyiség több mosásra elég.
Látom nehezen tudjátok elfogadni...
"Nem, hanem ugyan annyi mennyiség több mosásra elég.
Látom nehezen tudjátok elfogadni..."
Mármint a sz..rabb mosóporból?:D Bevizsgálták a márkákat, egyértelmű minőségi különbség van, és nemcsak nálunk. Európai bírósági ügy lesz belőle, több közép-kelet-európai ország összefogásával. Szerintem fejezd be a szerecsenmosdatást, nincs értelme.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!