A külföldön kapható Milka tényleg finomabb mint az itthoni?
Erről beszélek.
Én magam is elismertem, hogy van különbség, nem tudom mit idézel tőlem.
Sajnos ez a sztori ott bukik el, hogy azt feltételezi, minden magyarországi Milka 1 forrásból származik.
A helyzet az, hogy nem. Amit a TEscóban, Sparban, stb veszel, az valóban egy magyar nagykereskedőtől származik, tehát a gyár akár elvileg magyar vásárlóknak is készíthetné, azonban az olcsóbb források (pl. a kínai, vietnami kisboltosok, ahol sok magyar vásárolja ezeket mert olcsóbb, nos ők azért tudják olcsóbban adni, mert a magyar nagyker rendszert megkerülve hozzák be nyugatról a dolgokat. Tehát nincs olyan, hogy magyar Milka, mert több forrásból származik amit itthon lehet kapni, így jó eséllyel ugyanazt eszed, amit Jürgen. Az más kérdés, hogy Kelet-Európába telepítették a gyártás egy részét (pl. Bulgáriába) de az nem a magyarokkal való kiszúrás miatt van, hanem mert úgy éri meg nekik a munkabérek miatt. Az ottani termelést aztán mindenhol terítik, nem csak a keleti blokkban.
Nekem nem ízlik se a külföldi, se az itthon kapható :D
Gagyi. Számomra nem ez jelenti a minőségi csokit.
Mondjuk számomra a tejcsoki eleve nem nagy szám. A minőség a jó étcsokiknál kezdődik.
Biztosan, de csak szólok, hogy Svájcban, ahol gyártják a Milkát, 95%-ban NEM lehet kapni. Van 100 fajta csoki, de Milka elvétve.
Vajon miért? ;)
"Sajnos ez a sztori ott bukik el, hogy azt feltételezi, minden magyarországi Milka 1 forrásból származik. "
Már megint kezditek?
Az előbb is orbitális pofáraesés lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!