Igaz, hogy sok minden finomabb külföldön mint nálunk? Pl. Ausztriában jobb a Milka csoki.
Ha igaz, akkor miért?
Én spec. csak Milka csokin vettem észre a különbséget, illetve Belgiumban a Nesteán, de mások szerint sok étellel-itallal így van.
ÉN pont fordítva vettem észre.
Ja gondolom kűfődi benzinnel kevesebbet fogyaszt és gyorsabb is autó
En kulfoldon elek jo par eve, es igen sokal finomabb a csolokade, illetve az etel a legfinomabb, en mint magyar azt mondom ez nem igaz!
Sot ismeroseim akik voltak magyar.o meg a kave sem izlet😊
(Svajcban elunk, de olaszt a konyhank)
Igen, ez sajnos tény.
A nestlé-t meg is büntették (úgy tudom többször is) hogy más minőséget forgalmaznak a kelet-európai blokkban, mint nyugaton.
...és ha már itt tartunk, éreztem, persze a cinizmust a külföldi benzinben, de akár milyen hihetetlen is, a benzinben is van különbség.
Nem mondom, hogy mindegyikben, és minden kúton.
De akár az olcsóbb kategóriát nézzük (osan-os) akár a prémium kategóriát (v-power nitro+ , maxx motion100)
van különbség.
Az olcsót felhígítják, a drágábbakból kispórolják az adalékokat. Tény!
Ráadásul nem is lehet 1-1 márkát megbélyegezni, mert egy márkán belül, a kutak között is van különbség.
Szintén tény. Bevizsgált, megmért adatokról beszélek.
pl Németországban egy maxxmotion 100-as mindenhol tök egyforma, és ritka az a Magyar kút, ahol megüti a kinti minőséget a benzin.
A miértet nem tudom de igaz.
Mallorcan nyaraltam és ott vettem nesquik kakaót, hát milliószor finomabb volt mint itthon.
Édesapám kint él Németországba, rendszeresen hozza a csokikat, és pl ott a noname kinder típusú csoki is nagyon finom, itthon abból a típusból csak a kinder jó.
Viszont nem mindennel van ez így. Pl a Coca Cola az szerintem eddig ahol ittam itthon a legfinomabb. A görögöknél konkrétan sós, a németek pedig a pirosba tehát a nem cukormentesbe is tesznek édesítőszert a cukor mellé, majdnem olyan íze van így mint itthon a saját márkás kólának.
A német kenyér színtén ehetetlen legalábbis számomra. Szóval vannak dolgok amik akár ugyan az a márka jobb külföldön, de van ami itthon jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!