Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jobb a kézi gyártású...

Miért jobb a kézi gyártású konyakmeggy, mint a gépi?

Figyelt kérdés
Ezzel reklámozzák, rá van írva a dobozára. Én speciell jobban örülnék a gépi gyártásúnak.

#konyakmeggy #kézi gyártás
2014. dec. 8. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert a kézműves termékek újra virágkorukat élik, hál'istennek.A szerencsi konyakmeggyet mindig is kézzel gyártották.

Amúgy meg mi a bajod vele ?

2014. dec. 8. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Az én konyakmeggyemet ne fogdossák kézzel! Jó, valószínűleg kesztyűben csinálják, de akkor is, mi van, ha a munkaerő beletüsszent?
2014. dec. 8. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Maszk is van rajtuk szívem...?de, ha ennyire félsz mindentől, akkor tulajdonképpen mit eszel ? kapszulákat, amiket robotok készítettek, csomagoltak ?De nagyon vigyázz, mert légzéskor is baromira meg lehet fertőződni !
2014. dec. 8. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Most nem az, hogy én félek, de konkrétan miért jobb a kézi, mint a gépi?
2014. dec. 8. 18:45
 5/5 Phoney ***** válasza:
100%
Mert ha kézzel mártják, akkor gyakorlatilag minden egyes darab ellenőrzött. A gépsor nem látja és érzi, hogy mit csinál, azzal bármikor bekerülhetnek rosszabbul mártott darabok, vagy akár teljesen selejt is átcsúszhat az ellenőrzésen.
2015. ápr. 30. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!