Szerintetek mi van a bolti tejben? Es a bioban? Az jobb?
Ahogy írják tej van benne... :D
Honnan veszel ilyen marhaságot, hogy víz meg tejpor. ha tudnád mennyibe kerül tejport gyártani, eszedbe sem jutna ilyesmit írni.
Annyi a tej az országban, hogy bele lehetne fulladni, miért kellene tejporból visszaalakítani.
És a bioban ugyanaz van, mint a nem bioban...
A tejipar éppen új kampányba kezdett, hogy a belföldi fogyasztást fellendítse, mert nem a rengeteg felvásárolt tej nagyrészét készletezni kénytelenek, ami szintén nem olcsó mulatság.
Nyerstejként külföldre eladni sem a legjobb üzlet.
Tej van benne.
Nyilván attól a tejtől, amit otthon a boci tőgyéből lefejnél, attól elég messze áll, de attól még tej.
Ha két hónapja kint vagy Németországban, akkor az ottani tejekről érdeklődj...
Jó lett volna, ha ennél a kérdésednél is megírod, hogy kint élsz, akkor nem törjük magunkat a hazai tejekről szóló kommentjeinkkel.
4-es igazat ir. messze all a rendes hazi tejtöl. izileg es allagilag is.
5-ös erdekel az otthoni is...
2-es sztem meg ta vagy tevhitben,egyik ismerösöm tejgyarban dolgozott es ö meselte,h viz,es tejpor,es a csöveket sem tisztitjak rendesen,kukac,baci..
Onnét tudom, hogy mást is kérdeztél, hogy kiírod a nevedet szivem :)A kenyeres kérdésnél írtad, hogy két hónapja kint élsz. Te magad írtad...
Az ismerősöd pedig elképesztő marhaságokat mond a tejiparról, ne dőlj be minden butaságnak.
Hidd el, nem akarlak félrevezetni, tudom mit beszélek, ugyanis csupán 42 évet dolgoztam a tejipari szakmában.
Ismerem a gyártástechnológia minden csínját-bínját,
a tisztítási folyamatokat is.Mint már írtam semmi értelme nem lenne tejporból gyártani, mert a legköltségigényesebb eljárás a porítás.
Sem a friss pasztőrözött tejekbe, sem a hosszanfriss (uht) tejekbe nem tesznek semmit.
A zsírtartalom a fogyasztói igények (rendelés) szerint van beállítva, hogy mindenki maga dönthesse el, hogy mit szeretne vásárolni.
Nyugodtan vegyél bolti tejet itthon Mo-on, de szerintem a németek sem gyártanak rosszabb minőséget...
Természetesen aki a házi tejre esküszik, azzal sincs semmi gond.
Üdv:)
"víz meg tejpor"
Mi értelme lenne valamiből elvonni a vizet,és aztán visszaadni hozzá??
Elég nagy szarban lenne az élelmiszeripar gazdasága, ha így lenne...
Nem, a bolti tej is tej!
De olyan jó lenne ha ilyenkor egy szakembernek írnátok,nem gyakororikérdésekre, vak vezet világtalant itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!