Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ma megreggeliztemÉrzetem...

Ma megreggeliztemÉrzetem korog a gyomrom de mondom teljes kiörlésű, lassna szivódik fel, később jobb lesz. Hát azóta sem jobb korog továbbra is a gyomrom és éhes vagyok. MItől lehet ez?

Figyelt kérdés
ez már nem felszívódási gond,nem?ez valami más..mert ha lassan felszívódótól nem is érzem azonnal,hogy eltelít,10 15 perc multén éreznem kellene...sztetek mi lehet ez?valakinek hasonló?ez van egyfolytában...
2014. jan. 12. 09:09
 1/5 A kérdező kommentje:
ja,és 2szendvics sajttal paprikával,felvágottal,szal azt sem lehet mondani h kevés volt..
2014. jan. 12. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt olvastam, a gyomornak es az agynak kell 20 perc,hogy felfogja,hogy ettel,ezert mondjak a fogyokurazoknak,hogy egyenek lassan.

Nem lehet,hogy nagyon gyorsan eszel?

Szerintem ne egyel most tobbet,varj egy picit,pihenj le vagy kortyolj el lassan egy pohar forro gyogyteat.

Ami nekem bevallt,mint reggeli:

-2 szelet bundas telj.kiorl.toast es sok zoldseg

-2 fott virsli mustarral es zoldsegekkel,esetleg egy telj kiorl.toasttal

-1 natur joghurt,3 kanal zabpehely es egy banan osszeturmixolva.

-2 fott tojas,1 szelet telj.kiorl.toast,zoldsegek

-3 tojasbol rantotta+ zoldsegek

Szendvics: telj.kiorl.toast,sovany sonka,lapkasajt,zoldsegek es a tetejere is egy toast

2014. jan. 12. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:
8kor ettem 9kor irtam ki a kérdést...az egy óra...és nem múlott most ettem zöldséglevest
2014. jan. 12. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Két ötletem van, egyrészt lehet, hogy csak szomjas voltál, és innod kellett volna. Szerintem, ha valaki nagyon ki van száradva, akkor emészteni se tud rendesen. Ha ez volt a probléma, azon a zöldségleves segített.

A másik az, hogy ha nagyon sokat sportoltam egy nap, mondjuk körbebicikliztem a fél országot, akkor utána több napig éhes szoktam lenni. Nem bírok annyit enni, hogy jóllakjam, nem fér belém.

2014. jan. 12. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, mert én is úgy tapasztaltam, hogy ha teljes kiőrlésű kenyeret eszek, akkor utána nagyon éhes vagyok és nem csak egy kis ideig, hanem folyamatosan. Nem tudom én sem, miért, pedig elvileg a teljes kiőrlésű kenyereknek laktatóbbnak kellene lenniük, legalábbis én úgy tudom.
2014. jan. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!