Én pont fordítva vagyok vele, a Lays krumpliszerűbbnek tűnik és "élethűbb" az íze is.
Házilag a kertben termesztett és otthon sütött krumplit ettetek már? :D csak viszonyítási alapként.
Sajnos nem, de elhiszem, hogy ég és föld a boltihoz képest.
Régebben kertes házban laktunk és volt saját zöldség, a borsó, paradicsom és főleg az újhagyma ezerszer ízesebb volt, mint amit közértben lehet kapni.
Magyarországon viszont pár éve az alma olyan volt, mint a krumpli, semmi íze sem volt...
Ízetlen almát én is vettem 1-2 éve. Hihetetlen, hogy mennyire 0 íze volt. Ott rohadt meg.
Hogy ON is legyek. Vásárokon, fesztiválokon csavarszerűen feldarabolt, helyben sütött (olajban) krumplit is szoktak árulni. Na az finom! Bár a sok olaj miatt nem túl egészséges. Na de a bolti chips is sok olajat tartalmaz. Ebben viszont nincs e-betűs cucc és ízfokozó sem.
Sós a Lays a jobb
Hagymás tejfölösbe a Chio
Újhagymásba Lays
Cheese and Jalapenoba Chio
Chili and Limeba Lays
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!