Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van ilyan íze?

Miért van ilyan íze?

Figyelt kérdés

A múltkor vettünk egy csomag chio chipset,de semmi íze nem volt ,ma reggel anya meglepett egy csomag chio hagymás chipsszel és megint olyan íztelen volt,mint a múltor.

Tapasztalta már ezt valaki vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek,hogy rosszat vettünk?

2013. júl. 3. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Tegnap én is vettem egyet, mert nagy ritkán megkívánom. Kisebb koromban kb 10 éve sokszor ettem paprikás chio-t , mert az volt a kedvencem. Akkor 90 g volt, kb 200 ft és jó fűszeres. Most is paprikásat vettem, 75 g, 320 ft, kb negyedéig van a zacskó és íztelen, színtelen akármik... Szóval szörnyű, hogy mi lett vele. :S
2013. júl. 3. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Újabban csak a ízfokozó fele mennyiségét teszik bele...
2013. júl. 3. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Hála az égnek,hogy nem csak én vagyok ilyen béna.

Mi pl a múltkor vettünk egy twixet az az egy volt lejárva ,hát persze,hogy kifogtuk.

Utánna a tuccal voltunk ugyan így.

Ja annak is fincsi a paprikása ,arról nem sajnálják 179 ft-ért.

A lay's az finom ,mert eddig csak a limosat kóstoltam ,de az tetszett?!

2013. júl. 3. 16:24
 4/5 anonim válasza:
100%
Lassan már minden kezd lezülleni. Én is nagy ritkán szoktam venni és valamelyik olyan íztelen, hogy csak na... Jó pár évvel ezelőtt ilyen nem volt(mármint én nem tapasztaltam), de mostanában egyre többször.
2013. júl. 3. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyél wasabis chipset! Na, az nem ízetlen! :D

Szerintem nagyon eltalálták! :)

2013. júl. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!