Pénteken kapok egy 6 hetes kis törpenyulat. A ketrec megvan. Miket kellene még vennem neki mire megkapom? Van ilyan hogy bébinyúltáp mert azt olvastam mindenhol hogy 3 honapos koráig nem kaphat csak minimális zöldet?
Kapható Junior táp, de igazából felesleges.. annyi, hogy abban kisebb szemek vannak, de nyugodtan vehetsz neki normál tápot. Zöldséget 3 hónapos koráig ne kapjon.
Amit esetleg vehetsz neki, az egy kis ház, amibe be tud menni. Bár az én nyuszim csak az első két nap használta, azóta rá se nézett..:D
Játékokat szerintem felesleges venni..én is vettem régebben az enyémnek mindenfélét, de azt kell, hogy mondjam, én többet játszottam velük, mint a nyuszim:)) bár, lehet kapni jutalomfalat adagoló labdát, azzal elvan egy darabig, de persze csak addig, amíg van benne kaja, mindenesetre ezt talán megéri venni:)
Csinálhatsz neki Te is játékokat olyanokat, ami le is kötik: pl. az enyém imádja szétrágni a kartondobozokat, ill wc papírgurigát (ha nem illatosított..) rakj tele szénával, azzal is elszöszölnek:)
Jó nyuszizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!