Hogy szoktassam le a nyuszim a ketrec rágásáról, rángatásáról?
Szombat óta van egy nyuszim. Éjjel is arra kelek sokszor, hogy a fogaival megfogja a ketrec rácsát és rángatja, meg kaparja a ketrec oldalát, gondolom ki akar jönni. Iszonyatos hangja van. Nap közben ki szoktam engedni futkározni.
Hogy szoktassam le erről? Szeretnék nyugodtan aludni. :( Vagy csak azért van, mert még nem szokta meg a helyét? Félek, hogy ez így marad. :(
Itt is azt írom hogy citrom a rácsra
Este citromozd be a rácsokat addig enged ki a nyuszit,
várd meg hogy rászáradjon a citrom és akkor enged be.
Sokak szerint hatásos módszer,én még nem próbáltam.
Vagy ha rajta kapod fegyekmezd meg hogy nem szabad :-)
Saját vállalkozásban dolgozom, így elég sokat vagyok itthon is, de sokszor el is kell mennem, de azért sokat kint van. Most is ki van engedve, rohangál össze-vissza :)
Most éjjel már kevesebbet csinálta. Letakartam a ketrec elejét, hogy ne lásson rám, így nyugodtabb volt.
Máshová nem szeretném kitenni, mert vagy nem fér el, vagy másokat zavar. Remélem leszokik róla. A citromot lehet kipróbálom. :) Köszi!
A citrom nem mérgező,és mivel savanyú a nyuszi remélhetően
Elkerüli :-) ha lenyalogatja a cirtomot akkor sem lesz semmi baja, esetleg pici hasmenés de ritkán.Ugye bár nem kell citrom karikákat fűzni a rácsokra hanem csak vékonyan és így még talán az esetleges hasmenés is elkerülhető ;-)
;-)Nem akartam veszekedni,csak leírtam hogy nem kell aggódni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!