Csuklyás patkány? Nyúl? Tengeri malac? Mit kell tudni róluk?
A hörcsögöm után csuklyás patkányt vagy tengeri malacot szeretnék ,vagy nyulat.Azt szeretném megtudni a csuklyás patkányról hogy:
-büdös e
-elfér e egy 2emeletes ketrecben vagy terráriumban(olyan átlagos méretűben)
-vannak e különleges igényei
A nyúlról:
-ketrec van szóval az megoldható
-büdös(azt hallottam nem,ha megfelelően gondozod)
-jó neki társasházban?
Tengeri malacunk már volt,de azért még többet meg szeretnék tudni róluk.
Nekem nyuszim van, csak arról tudok nyilatkozni.
A nyuszi szobatisztaságra szoktatható, így nem büdös, ha rendesen takarítod.
A társasházas kérdést nem nagyon értem:) nem kell őt sétálni vinni, van, amelyik nem is szereti, bőven jó neki, ha sokat van kiengedve a lakásban és ott szaladgálhat, így tök jó neki társasházban is:)
Tengerimalac: [link]
A nyúl:
~Ha nincs 100cm hosszú a ketrec, akkor nem jó neki.
~Ha ivartalanítva van, és fapelletet használsz, semmi szaga nincs.
~Miért ne lenne jó neki? Csak legyen egy minimum 100 centi hosszú ketrece, és minden nap minimum egész délutánra engedd ki, bár én ahogy hazaérek mindig kint van.
Patkány:
Nem büdös, csak ha nem takarítod a helyét. Különleges igénye: egynemű pár minimum(!!!), pormentes alom (nem forgács!!!!), ketrec kötelező (15 mm-nél kisebb rácsközzel, mert kiszökhet és emeletes ketrec legyen, legalább a magyar Frici csoda). A patkány nagyon jó háziállat, okos, kedves, rendkívül tanulékony, sok trükkre is betanítható, ajánlani tudom csak.
Ezen felül még oldalakat lehetne írni a tartásáról, ha patkányozol olvass utána a tartásának, ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!