Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért változott meg a Milka...

Miért változott meg a Milka csoki íze?

Figyelt kérdés
Így nem ízlik.
2018. okt. 5. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem nagyon jön be. Szerintem megváltoztatták az összetevőit!
2018. okt. 5. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
58%

Rég nem eszem csokit, de a Milka néha még bevillant, én a Bocit hagytam el sok éve, amikor agyonaromázták... A Milkát is elrontották ezek szerint... Remek. Még jó, hogy saját, cukormentes csokit eszem, hervasztó, amikor az ember szeret valamit sok évig és elrontják (vagy kivonják a forgalomból, az is volt). Grrr. Sok csokival megtörtént már ez az életemben.

Hogy miért? Ki tudja? Valószínűleg kihozták az embereik, hogy megváltozott a közönség ízlése s bizonyos aromázásért vannak oda. Esetleg olcsóbb így, bár elég kontraproduktív ilyen okokból elrontani a termékeiket...

2018. okt. 5. 23:17
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Drágul a cukor, valahol nem is kapni.

Elötérbe jönnek az édesitöszerek de ez az üditö piacon kezdödött.

2018. okt. 5. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Meg az alpesi tehenek is sztrájkolnak :-)
2018. okt. 5. 23:29
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom elkezdték a spórolás jegyében kivonni belőle a valódi összetevőket - pl. az alpesi tejet - és mindenféle szar vacak műanyaggal ütik fel, mert az olcsóbb.
2018. okt. 6. 01:19
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Mikor történt ez és melyik fajtával?

Mindegyikkel?

Én 1 hete ettem tuccos milkát, de semmi változást nem érzékeltem, pedig legalább átlagosnak gondolom az ízérzékelő képességemet...

2018. okt. 6. 02:05
 7/15 A kérdező kommentje:

"Mikor történt ez és melyik fajtával?"

Hát én kb. egy hónapja tapasztalom, pedig naponta megeszem egy tábla csokit. A natúrról beszélek egyébként.

2018. okt. 6. 04:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
hol, milyen boltban veszed? én egy ideje nem ettem milkát, de pl. haribo gumicukrokon tapasztaltam hogy nem jó az ízük, ízetlenek, amiket tescoban, sparban vettem... ellenben amit a helyi boltokban vettem, azok finomak
2018. okt. 6. 07:17
 9/15 A kérdező kommentje:
CBA-ban vettem, meg egy non-stopban. Egymástól független helyeken.
2018. okt. 6. 08:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is érzem, és sajnálom is. Azért szerettem eddig a Milkát, mert még nyomokban volt köze ahhoz, amit gyerekként ettem, és az milliószor jobb volt.

Amúgy csak tippelni tudok, de szerintem valamilyen egészségesebbnek mondott receptre válthattak, amiben kevesebb a cukor, vagy más az ízfokozó, ki tudja. Mostanában elég sok élelmiszeren változtatnak ennek jegyében, és azokon szoktam észrevenni hasonló romlást.

2018. okt. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!