Miért változott meg a Milka csoki íze?
Rég nem eszem csokit, de a Milka néha még bevillant, én a Bocit hagytam el sok éve, amikor agyonaromázták... A Milkát is elrontották ezek szerint... Remek. Még jó, hogy saját, cukormentes csokit eszem, hervasztó, amikor az ember szeret valamit sok évig és elrontják (vagy kivonják a forgalomból, az is volt). Grrr. Sok csokival megtörtént már ez az életemben.
Hogy miért? Ki tudja? Valószínűleg kihozták az embereik, hogy megváltozott a közönség ízlése s bizonyos aromázásért vannak oda. Esetleg olcsóbb így, bár elég kontraproduktív ilyen okokból elrontani a termékeiket...
Drágul a cukor, valahol nem is kapni.
Elötérbe jönnek az édesitöszerek de ez az üditö piacon kezdödött.
Mikor történt ez és melyik fajtával?
Mindegyikkel?
Én 1 hete ettem tuccos milkát, de semmi változást nem érzékeltem, pedig legalább átlagosnak gondolom az ízérzékelő képességemet...
"Mikor történt ez és melyik fajtával?"
Hát én kb. egy hónapja tapasztalom, pedig naponta megeszem egy tábla csokit. A natúrról beszélek egyébként.
Én is érzem, és sajnálom is. Azért szerettem eddig a Milkát, mert még nyomokban volt köze ahhoz, amit gyerekként ettem, és az milliószor jobb volt.
Amúgy csak tippelni tudok, de szerintem valamilyen egészségesebbnek mondott receptre válthattak, amiben kevesebb a cukor, vagy más az ízfokozó, ki tudja. Mostanában elég sok élelmiszeren változtatnak ennek jegyében, és azokon szoktam észrevenni hasonló romlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!