Mikhez esztek erős pistát?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 20:06
1/16 anonim válasza:
Én pörköltökhöz szoktam egy késhegynyit...de pl nevelőapám trapista-sajtal eszi kilószámra.Szóval, kinek hogy :D.
3/16 anonim válasza:
Semmihez. Alig-alig csíp és az erejéhez viszonyítva túl sok benne a só.
4/16 anonim válasza:
Gulyásleveshez, bár már ahhoz is egyre kevésbe, mivel inkább elsózza a levest, mint csípőssé teszi(elég gyenge, régebben szerintem erősebb volt). Ezért inkább az egészbe szoktam egy keveset tenni még főzés közben, utána a kész leveshez meg valami rendes "anyagot", akár házi darált paprikát, akár valami bolti csilit, a lényeg, hogy kevés is elég legyen, ott már csak az egyéni ízlésem szerinti csípősséget akarom belőni, nem úttó fűszerezni.
5/16 anonim válasza:
Egyedül a kacsazsíros kenyérre teszek, télen, só helyett , amikor már nem lehet kapni normális zöldpaprikát.
6/16 anonim válasza:
Nem eszem ilyesmit. Ha erőspaprikát akarok, erőspaprikát teszek az ételbe, az nem kavarja meg a sósságát és jobban is bízom az egykomponensű dolgokban, pláne a normál zöldségben, amin látom, hogy az.
7/16 anonim válasza:
Tyúkhúslevesbe szoktam tenni külön magamnak. Gyönyörű szép színe és finom pikáns lesz tőle. Valamint természetesen gulyáslevesbe.
Pörköltökhöz nem az igazi, savanyítja ezért abba erős őrölt vált be.
8/16 elfogadom válasza:
Én inkább pirosaranyat szoktam enni azt is csak szendvicsbe 😘✌
10/16 anonim válasza:
Néha mézes-mustáros kencékhez szoktam keverni, amivel bekenem a húst sülés közben. Bár ahhoz is még jobb az ázsiai édes csili szósz, az erős pistának valóban nem sok íze van a sósságán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!