Erős paprikára és hasonlóan csípős cuccokra jó a vaj is?
Figyelt kérdés
Szóval vannak ezek a kihívások, amikor a hülye gyerekek megzabálnak pokoli erős paprikákat és tejet isznak rá. Az miért hatékonyabb, mint a vajevés? A vaj lényegében színtiszta tejzsír és kétlem, hogy a tej hatékonyabban csillapítja a kapszaicin hatását. De azért a cáfolatokra kíváncsi lennék. :)2018. jún. 29. 01:22
1/6 anonim válasza:
A tejjel gondolom leöblítik a paprikát míg a vaj nem csúszik le olyam gyorsan és kicsit furcsa lenne vajjal kezelni az "égési" sérüléseket.
3/6 anonim válasza:
Az erős paprika hatóanyagát a kazein oldja, nem a zsír, ezért nem jobb a vaj, mert annak a kazeintartalma jóval alacsonyabb, mint a tejé.
4/6 A kérdező kommentje:
OK, és mi a helyzet a sajtokkal? Azok közül is mindnek kisebb a kazein tartalma, mint a tejé?
2018. jún. 30. 00:25
5/6 anonim válasza:
Szerintem az lehet, hogy a sajtdarabkák felülete viszonylag kicsi, még összerágás után is, a tej pedig folyékony lévén, körülvesz minden csípős részt.
6/6 anonim válasza:
Sajt az jó, én is disznósajtot eszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!