Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Adtam egy esélyt a barbecue...

Adtam egy esélyt a barbecue szósznak, de kár volt. Hogy lehet ezt szeretni? Csak az ecet érzik rajta és még az illata sem csábító. Ennél még az Erős Pista is jobb mártogatósnak.

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Úgy, hogy ízlések és pofonok különbözőek :D

Egyébként közel sem hasonlít az agyonsózott Erős Pistához, de ez meg az én ízlésem. Ennyi:)

2017. dec. 12. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
"Hogy lehet ezt szeretni?" sok-sok hussal. Barbecue szosz nem martogatos, hanem jo fustos/szaftos hus illik hozza, ugy a finom.
2017. dec. 12. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Neked a BBQ szósz inkább édeskés, füstös ízű. De tényleg nem mártogatósnak való.
2017. dec. 13. 01:17
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Attól is függ, milyen fajtát veszel. De mártogatósnak alapból egyik se jó.
2017. dec. 13. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
A heinz jo belole, a legtobb eleg gyenge. De nem martogatosnak valo
2017. dec. 13. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg olyan "elektromos tűz" szaga/íze van. Soha semmihez meg nem enném mégegszer.
2017. dec. 16. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Pedig a BBQ szósz nagyon finom. Édes, paradicsomos, ketchupos íze van. Egyáltalán nem ecetes. Nagyon sokan szeretik. Tökéletes mártogatósnak.
2017. dec. 17. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Múltkor a négy borsos verzióval pácoltam be a csirkemell falatokat viszont annyira csípős volt, hogy alig tudtam megenni, de ízlett.
2017. dec. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!