Miért nem erős ma már semmi?
Figyelt kérdés
Ha veszek hegyes erős paprikát-semmi ereje.
Cseresznye paprika akár nyersen, akár savanyúságban-semmi
csípős kolbász-több gyártótól kipróbáltam- nem csípős.
Erős pista-csak sós
Haragos pista-kávés kanállal eszem,semmit nem érzek.
Szerintem kimerűltek a földben azok az a tápanyagok,vegyületek,-nem tudom mik,amikből kialakulhat a paprikában az a vegyület ami az erejét adja.
2017. márc. 19. 20:07
1/18 anonim válasza:
Szerintem egyénileg nem érzed erősnek. Én pl szeretem azenyhén csípős dolgokat és bosszant, hogy megveszem a zöld hegyes erős paprikát nem tudom megenni az erét kivágva sem pedig a legfinibb paprikának tartom. Az almapaprika befőttek közül is nagyon nehéz kifogni egy moderáltabban csípőset. Cseresznye paprika savanyítva is imádnám, de annyira csíp:))))
2/18 anonim válasza:
"Szerintem kimerűltek a földben azok az a tápanyagok,vegyületek,-nem tudom mik,amikből kialakulhat a paprikában az a vegyület ami az erejét adja." Na látod? Ez is nagyon erös ostobaság. (Nagyon hozzászoktál!!!)
3/18 anonim válasza:
Szerintem jó úton jàrsz a megfejtéssel.
Ami érdekes, hogy a paprika eredendően csak csípősként fordult elő a természetben.Úgy tudom magyaroknak sikerült először termeszteni nem csípős tehát csemege paprika fajt.
6/18 anonim válasza:
Vegyél Naga Vipert vagy Ghost Chilli Peppert vagy California Reapert...
Megbánnád még azt is, hogy megszülettél :-)))
7/18 anonim válasza:
nálunk b*szott erős csípős paprika nő...
8/18 A kérdező kommentje:
#6-és azt hol tudok venni?(Bp környékén)-ez nyers, vagy savanyúság, vagy konzerv?
2017. márc. 19. 20:29
9/18 A kérdező kommentje:
#7-és hol?tudsz küldeni magot?
2017. márc. 19. 20:30
10/18 anonim válasza:
Szerintem valami van az ízlelőbimbóiddal mert nekem már az erőspista egy fél kávéskanállal nagyon komoly hatást vált ki szerintem ez csak egyéni probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!