Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Havonta 70-80 ezer forint egy...

Havonta 70-80 ezer forint egy főre nem sok egy kicsit kajára?

Figyelt kérdés
Férjem havonta csak egyedül megeszik ennyit MINIMUM. Szerinte ennél kevesebből ő nem tud elleni és pont, az evés alap, meg nehogymár a kaján is spóroljon és stb. Áldozatnak állítja be magát, hogy csak ennyibe van az evése. Nincs speciális étkezési igénye, ami drágítaná (mit tudom én egy glutén mentes vagy ilyesmi tudom hogy nagyot dobna rajta, de nem kell ilyennel kalkulálni. Normális, egészséges ember.) Ha le akarok faragni a boltban otthagyott pénzünkből, akkor teljesen kivan, hogy meg akarom őt fosztani a normális étkezésből.
2018. szept. 8. 19:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

"nem tud elleni"

Nálatok ő szül?

Na de komolyan. Én kamionsofőr vagyok és kb. ennyit költök kajára az utakon általában három hétre. Nem étterem, vagy csak ritkán. Magamnak főzök, szalonna, krumpli, szószok, tészta, Aldi cuccok, és ezzel együtt is. Ha éhes vagyok megeszek simán fél kiló húsos szalonnát.

Itthon is, én szeretek "rendes kaját" enni, pörköltek, minden nap hús, pár üveg sör, három naponta egy üveg Unicum (0.5) liter elfogy. Így könnyen összejön. Jó, értem én, nekem is magas a koleszterinem, vérnyomásgyógyszert szedek, de már erről is mondjak le?

És akkor még sokan bagóznak is.

2018. szept. 9. 10:00
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát az én férjem is kibacott nehéz fizikai munkát végez kb 12 órában,utazással együtt,de ha nem fözök akkor beéri egy gazdagabb rántottával,de hogy mindennap megegyen 1 kg húst azt nem tudom elképzelni. Ráadásul elég nagy darab is 180 cm és kb 110 kg. Gyerek korában hogy étkeztek,lehet nem volt mit enniük és most így potolja. Nem kérdezted még töle?
2018. szept. 9. 15:46
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

Ne dőljetek már be ennek a kamu dumának.

Hogy enne már valaki 4-szer főtt kaját, plusz még mellette reggeli és vacsora, meg másfél kg hús naponta...

Hagyjuk már.

2018. szept. 9. 15:49
 24/28 anonim ***** válasza:
63%
Amugy baromi egeszsegtelen mindennap enni hust, nem hogy ennyit. Hugysavkove lesz...
2018. szept. 9. 18:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a férjed egyszerűen cukorbeteg. Ennyit, hogy másfél kiló hús nem lehet megenni, csak felzabálni.

Menjen kivizsgálásra, itt nem a pénzzel van baj, ez beteges.

2018. szept. 9. 22:08
 26/28 anonim ***** válasza:
19%

Egy nagydarab embernek nem olyan sok másfél kiló hús, ne vicceljetek már. Nem azt mondom, hogy egészséges, nem az, de két - három részletben nem olyan sok.

Én pl. simán megeszem egy egész grillcsirkét vagy egy egész csülköt. Nem vagyok nagyon húsos, persze szeretem, de a tészta a mindenem. Egy csomag spagetti tésztát megfőzök és egymagam, egy étkezésre megeszem, gazdag bolognai szósszal, sok sajttal. Három - négy sörrel. De ha meleg van és olyan kedvem, hat - nyolc - tíz sört megiszom pár óra alatt.

És van aki még nálam is többet eszik, iszik. Nem egészséges ez tény, magam is küzdök a hátrányaival, de nem láttatok ti még igazán nagyevőt.

2018. szept. 10. 10:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Valaki még privátot is ír, hogy hazug szar vagyok, hogy enne már négyszer főtt ételt egy nap. Nevetséges, nem tudom, ő főz, vele él együtt az férjem, vagy velem? Mert én úgy vettem észre, hogy velem, nyilván csak tudom már mi a helyzet.
2018. szept. 20. 12:08
 28/28 anonim ***** válasza:

Ne törődj az ilyen nyomorultakkal! Van nekik bajuk elég, önmagukkal.

2018. szept. 20. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!