Havonta 70-80 ezer forint egy főre nem sok egy kicsit kajára?
"nem tud elleni"
Nálatok ő szül?
Na de komolyan. Én kamionsofőr vagyok és kb. ennyit költök kajára az utakon általában három hétre. Nem étterem, vagy csak ritkán. Magamnak főzök, szalonna, krumpli, szószok, tészta, Aldi cuccok, és ezzel együtt is. Ha éhes vagyok megeszek simán fél kiló húsos szalonnát.
Itthon is, én szeretek "rendes kaját" enni, pörköltek, minden nap hús, pár üveg sör, három naponta egy üveg Unicum (0.5) liter elfogy. Így könnyen összejön. Jó, értem én, nekem is magas a koleszterinem, vérnyomásgyógyszert szedek, de már erről is mondjak le?
És akkor még sokan bagóznak is.
Ne dőljetek már be ennek a kamu dumának.
Hogy enne már valaki 4-szer főtt kaját, plusz még mellette reggeli és vacsora, meg másfél kg hús naponta...
Hagyjuk már.
Kérdező, a férjed egyszerűen cukorbeteg. Ennyit, hogy másfél kiló hús nem lehet megenni, csak felzabálni.
Menjen kivizsgálásra, itt nem a pénzzel van baj, ez beteges.
Egy nagydarab embernek nem olyan sok másfél kiló hús, ne vicceljetek már. Nem azt mondom, hogy egészséges, nem az, de két - három részletben nem olyan sok.
Én pl. simán megeszem egy egész grillcsirkét vagy egy egész csülköt. Nem vagyok nagyon húsos, persze szeretem, de a tészta a mindenem. Egy csomag spagetti tésztát megfőzök és egymagam, egy étkezésre megeszem, gazdag bolognai szósszal, sok sajttal. Három - négy sörrel. De ha meleg van és olyan kedvem, hat - nyolc - tíz sört megiszom pár óra alatt.
És van aki még nálam is többet eszik, iszik. Nem egészséges ez tény, magam is küzdök a hátrányaival, de nem láttatok ti még igazán nagyevőt.
Ne törődj az ilyen nyomorultakkal! Van nekik bajuk elég, önmagukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!