Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Havonta 70-80 ezer forint egy...

Havonta 70-80 ezer forint egy főre nem sok egy kicsit kajára?

Figyelt kérdés
Férjem havonta csak egyedül megeszik ennyit MINIMUM. Szerinte ennél kevesebből ő nem tud elleni és pont, az evés alap, meg nehogymár a kaján is spóroljon és stb. Áldozatnak állítja be magát, hogy csak ennyibe van az evése. Nincs speciális étkezési igénye, ami drágítaná (mit tudom én egy glutén mentes vagy ilyesmi tudom hogy nagyot dobna rajta, de nem kell ilyennel kalkulálni. Normális, egészséges ember.) Ha le akarok faragni a boltban otthagyott pénzünkből, akkor teljesen kivan, hogy meg akarom őt fosztani a normális étkezésből.
2018. szept. 8. 19:20
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
65%

#10-es egyél étterembe minden nap csak egy sima menüt.

Az 1.300 Ft még vidéken is

Dolgozol 20-22 munkanapot az más kapásból 28.600 Ft

Emellé jön a reggeli és vacsora

2018. szept. 8. 20:52
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sok, de abban teljesen igaza van, hogy kaján ne sporoljon az ember. Inkább egyen jó minőségi kaját, mint 300 Ft ert péksüteményt.
2018. szept. 8. 21:10
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

#11 ott szoktam, az egyetemen a New Deliben. Igaz, ott csak 790.

Étteremben drágább, viszont ott akkora adagokat is adnak, hogy 3 étkezésre elég. Mindig van nálam ilyenkor tárolóegység, és hazaviszem a maradékot, ha má' ki van fizetve :)

Így voltaképpen 500 forintért kajáztam :))))))))

Reggelizni nem szoktam, vacsorázni igen, de arra a hideg is tökéletesen megteszi.

2018. szept. 8. 21:11
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
ilyen kérdések után gondolom át igazán a megkeresett pénz értékét. számoljatok már azzal hogy lehet a pasi hatalmas energiabefektetéésel járó fizikai munkát végez cserébe meg sincs fizetve kellően, viszont az energiát pótolni kell hogy máshogy kevés pénzből mint jól megalapozott szénhidrát bevitellel. nettő hülyeség az egész
2018. szept. 8. 21:53
 15/28 anonim válasza:
72%

Akkor szimplán kis étvágyú van. Sok felnőtt férfinek egy sima éttermi étel adag is kevés.

Vannak akiknek egy reggeli egy 5 zsömle, 20dkg téliszalámi mellé 2-3 paradicsom, 1 paprika, sajt és egy mizo tejeskávé.

Szóval ahol étvágy van, ott a pénz is megy.

Nem mindenki eszik egy menüt egész nap és még a család is jól lakik belőle meg a kutya

2018. szept. 8. 22:09
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
Én ezt értem, de az akkor is napi 3000 forint, csak élelmiszerre. Hogy valaki ennyit költsön, ahhoz naponta kétszer kéne étterembe járnia. Nekem akkor is túlságosan soknak tűnik...
2018. szept. 8. 22:14
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem végez nehéz fizikai munkát, sőt. Valamikor sportolt, most itthon edz, bár akkor sem evett így és ennyit, mikor rendesen sportolt. Naponta legalább egy kiló húst megeszik. De volt, hogy másfelet. Naponta legalább 4x eszik főtt ételt, ezen kívül van a reggeli, vacsora, meg a nasi. Komolyan, csinálok egy nagy tepsi kaját, abból egy kis adagot eszek meg, a többit megeszi, másnap elviszi a maradékot munkába eszébe se jut, hogy lehet én is ennék még, délután négykor meg hazajön és nyitogatja a hűtőt, hogy mi az új adag. Vendégségbe elmegyünk úgy szedi magának a kaját, ha öten ülünk is az asztalnál, mintha egyedül lenne, sokszor úgy kell rászólnom, hogy vegye már észre magát, mikor vagyunk négyen, a háziasszony frissen sült dolgot pakolja az asztalra, ő meg szedi mindig a következőt maga elé úgy, hogy még más nem is evett. Teljesen bele van szédülve ebbe a zabálásba. Ráadásul most még elkezdett ilyen luxus alapanyagokat is eltalálni, hogy azt akar enni. Ez ami csak ő, most néztem meg az elmúlt két hónapban, magamat teljesen külön vettem, és így derült ki számomra, hogy a kosztpénzünk nagy részt benne landol. Meg ilyenek, hogy ő kenyret nem eszik meg, szendvics? Á dehogy, hát a kenyér az tiszta hízlaló. De az energiaital, meg a csoki az nem az persze. És akkor panaszkodik, hogy neki a gyomra szokott fájni, meg hogy érdekes szokott lenni hasmenése is gyakran. Ha mondom, hogy talán nem kéne ennyit zabálni, meg kiló-másfél kiló húsokat megenni egy nap, mert ez már minden csak nem egészséges, akkor á az nem attól van, sőt az segít rajta.
2018. szept. 8. 22:50
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha a testalkata átlagos vagy az alatti, ennek ellenére sokat eszik, én elvinném endoszkópiára, mert ott valami nagyon nincs rendbe.
2018. szept. 8. 22:54
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Exem is ugyanilyen volt. Akkor sem vette eszre magat, ha nekem epp nem jutott semmi, vagy alig tudtam kisporolni a kilo hus arat, hogy tudjunk enni :/
2018. szept. 8. 23:11
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

Vagy gilisztás a pasi, vagy valami betegsége van, ha igaz amit leírtál.

Ez a zabálási kényszer (farkasétvágy) sok esetben a fel nem tárt cukorbetegség jele is lehet.

Vagy valami lelki baja van és az evéssel kompenzál, így kényeztetve magát.

Hogy nem normális dolog, az biztos!

2018. szept. 9. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!