Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A marha melyik részét használj...

A marha melyik részét használják leggyakrabban a hamburgerben?

Figyelt kérdés

2018. aug. 13. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
fejét
2018. aug. 13. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez erősen az adott helytől függ, jellemző részek a nyak, szegy, lapocka. De találsz olyan helyet ahol hátszínt vagy bélszínt darálnak le, na az már teljesen felesleges szerintem. A nyaknak megvan az az előnye is, hogy kellően zsíros és nem szükséges marhafaggyút hozzákeverni darálásnál, én is azt szoktam venni, ha otthon hamburgert csinálok.
2018. aug. 14. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
A máshogy eladhatatlan maradványhúsokat használják és keverik szójával meg ízesítő anyagokkal: bélmaradványok meg hasonló nyalánkságok is vannak benne!
2018. aug. 28. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!