A marha melyik részét használják leggyakrabban a hamburgerben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 19:39
2/3 anonim válasza:
Hát ez erősen az adott helytől függ, jellemző részek a nyak, szegy, lapocka. De találsz olyan helyet ahol hátszínt vagy bélszínt darálnak le, na az már teljesen felesleges szerintem. A nyaknak megvan az az előnye is, hogy kellően zsíros és nem szükséges marhafaggyút hozzákeverni darálásnál, én is azt szoktam venni, ha otthon hamburgert csinálok.
3/3 anonim válasza:
A máshogy eladhatatlan maradványhúsokat használják és keverik szójával meg ízesítő anyagokkal: bélmaradványok meg hasonló nyalánkságok is vannak benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!