Jó lehet még, hogyan állapítom meg hogyha egyáltalán nem fogyasztható?
Figyelt kérdés
kb 1 éve raktam el a mélyhűtőbe egy előre befűszerezett marha darálthúst, hamburgernek. Miket vegyek figyelembe mikor kiolvasztom ?2017. júl. 13. 22:47
1/3 zsoaberdeen válasza:
Azt, hogy a fagyasztás csak lassítja a bomlási folyamatot de nem állítja meg. A darált marhahúst kb 4-5 hónapig lehetne tárolni. Ha a hús kifehéredett és/vagy olvadás után büdös vagy nyálkás, hát akkor kuka. De ha jónak tűnik akkor sem ajánlanám fogyasztásra.
2/3 anonim válasza:
Sok az egy év. Meg nem romlott, de valószínűleg élvezhetetlen lesz az íze. Avasodás, valamint az un. "hűtőíz" sütéskor sem megy ki belőle.
Én- fájdalom-, de megválnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!