Miért nevezik a trapistát szemét, nem rendes sajtnak?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy a trapista sajt nem is igazi sajt, hanem szemét meg ilyenek. Ennek mi az oka? Nyílván nem a kisboltokban kapható 1000ft-os sajtokra gondolok ami növényi zsiradékot is tartalmaz, azt én is szemét sajtnak tartom. De mi a gond a normális árkategóriás sajtokkal? Mint pl. A tolle, mizó, füredi és a hasonlók.
Én például nagyon szeretem ezeket a sajtokat is.
A helyesírási hibákért elnézést kérek, de telefonról írok és gyakran mellé szoktam nyomni.
2018. aug. 7. 19:30
11/11 anonim válasza:
Ha egy ételt szemétnek hívnak, az már régen rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!