Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyasztott halrúd ehető így?

Fagyasztott halrúd ehető így?

Figyelt kérdés
Bolttól otthonig kb fél órát volt autóban ilyen hűtő szatyorban. Ezután be lett rakva a mélyhűtőbe. Ha ezek után megsütöm serpenyőben, akkor ehető, vagy mivel már valamelyest kiolvadt, hiába sütöm meg, akkor se fogyasztható?
2018. aug. 3. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha hűtőszatyorban volt, és jól le volt zárva, és nem tapasztaltad, hogy nagyon kiolvadt vagy csöpögött volna, akkor nem olvadhatodd ki túlságosan, én megenném.

Én tömegközlekedéssel járok általában, és úgy vásárolok be is, jégakkut nem szoktam magammal vinni, hogy még azt is cipelni kelljen, de így se szoktak kiolvadni a mélyhűtött áruk, és ha hazamegyek egyből beteszem a mélyhűtőbe. És még sose volt bajom.

2018. aug. 3. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel kb. minden második ember kidobhatná az árut nyáron mire haza ér, mert mindenkinek kell legalább fél óra míg a pénztártól eljut a konyháig.
2018. aug. 3. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést komolyan gondoltad? Eddig melyik bolygón éltél?

Gondolod minden fagyasztott terméket az áruházban kell elfogyasztani, mert nem lehetséges biztonságosan hazaszállítani?

2018. aug. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!