Mi lehet ez? Mire való? Esetleg ehető?
Figyelt kérdés
Kaptam egy bazsdalikomot ami állítólag nem főzhető meg. Nem értem, mert elég rendes bazsalikom illata van, de viszont furcsák a levelei.
Itt egy kép:
Ha valaki tud róla valamit, hogy ez milyen fajta, mire használhatom fel és hasznos-e akkor legyen szíves írjon!
2018. jún. 9. 03:46
1/4 anonim válasza:
Ez egy ázsiai bazsalikom. Majdnem ugyanaz, mint az európai, csak ilyen cakkosak a levelei és nagyobbra nő. Nyugodtan használd ugyanúgy, mint a hazait.
2/4 anonim válasza:
A bazsalikomot eleve nem szokás fözni, csak éppen összemelegíteni az étellel, mert akkor a legjobb az aromája, ha fözöd, akkor teljesen elmegy belöle.
3/4 anonim válasza:
Megnéztem a képet.Vágd apró darabokra,keverd össze dohánnyal és szívd el. hehe :-) Fő az egészség.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :-)
Nem értem akkor miért mondták nekem azt hogy nem ehető. De ki fogom próbálni :)
2018. jún. 9. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!