Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi lehet ez? Mire való?...

Mi lehet ez? Mire való? Esetleg ehető?

Figyelt kérdés

Kaptam egy bazsdalikomot ami állítólag nem főzhető meg. Nem értem, mert elég rendes bazsalikom illata van, de viszont furcsák a levelei.

Itt egy kép:

[link]

Ha valaki tud róla valamit, hogy ez milyen fajta, mire használhatom fel és hasznos-e akkor legyen szíves írjon!

2018. jún. 9. 03:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ázsiai bazsalikom. Majdnem ugyanaz, mint az európai, csak ilyen cakkosak a levelei és nagyobbra nő. Nyugodtan használd ugyanúgy, mint a hazait.
2018. jún. 9. 04:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A bazsalikomot eleve nem szokás fözni, csak éppen összemelegíteni az étellel, mert akkor a legjobb az aromája, ha fözöd, akkor teljesen elmegy belöle.
2018. jún. 9. 07:44
 3/4 anonim válasza:
4%
Megnéztem a képet.Vágd apró darabokra,keverd össze dohánnyal és szívd el. hehe :-) Fő az egészség.
2018. jún. 9. 09:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :-)

Nem értem akkor miért mondták nekem azt hogy nem ehető. De ki fogom próbálni :)

2018. jún. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!