Ti hogyan vákuumozzátok az ételeket?
Figyelt kérdés
Próbáltam sok mindent, de sok dologgal nem igazán járok sikerrel.
Szedtünk a réten harmat gombát, megmostam, szépen feldaraboltam, de ugye nem akartam, hogy sokáig a hűtő nélkül legyen, így elkezdtem levákuumozni, de hiába moist programmal csináltam a kis nedvesség is elkezdett beszaladni a gépbe, amit elvileg nem szabad.
Mégis hogyan vákuumozzátok a friss gombát?
Illetve sok videón van, hogy olajban pácolt hús is így fagyasztanak le. Hogyan lehet, hogy az olaj nem fut be a gépbe, mikor szívja ki a levegőt. Ezzel még próbálkozni sem mertem.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2018. júl. 22. 11:34
1/3 anonim válasza:
Nem szívatom a levegőt ki a tasakból. Anélkül is lelehet fagyasztani.
2/3 anonim válasza:
Belerakod egy tasakba és bekötöd vagy lezárod jól és ennyi. Nem kell vákum hozzá
3/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás, ha egy tál vízbe teszed a még le nem zárt zacsit, ez kiszítja a levegőt, majd bekötöd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!