Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti milyen hideg ételeket/szend...

Ti milyen hideg ételeket/szendwichnek valot szoktatok venni?

Figyelt kérdés
Ugye veszitek a főzni valot, és még mit vesztek?? Milyen szendwicheket szoktatok csinalni mikor nem főtt kajat esztek?

#vásárlás #étel #szendwich
2018. márc. 3. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

margarin sajt sonka ha van gomba kukorica :)

pizzas melegszendvicskrem

2018. márc. 3. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Szendvics ... <<facepalm>>
2018. márc. 3. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem helyes de énimádom igy irni 😍😍😍😍SZENDWICH
2018. márc. 3. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Szalámi, prágai sonka, füstölt tarja, sajt, tojás, vaj, uborka, paprika, paradicsom, vajretek.
2018. márc. 3. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

De ne imádd helytelenül írni. Írd angolul vagy magyarul, a magyangol elég hervasztó.

Nem veszek semmi ilyesmit, a mi háztartásunkban nincs szendvics :) Ha van is valami hasonló néha (mondjuk havonta), ahhoz alapanyagokat veszek, lisztet, élesztőt, vajat, sajtot, zöldséget. Az én szendvicsem meleg és nincs benne kenyér, szóval az talán már nem is szendvics, de a gyermekkori kedvenc szendvicsemmel egyezik meg a kenyeret és vajat kivéve... Meleg lágyra főtt tojás, reszelt sajt, grillszósz/mustár, csemege uborka. Erdetileg vajas kenyéren, nagyon jó.

A hideg étel nálunk a pörkölt mogyoró és a jégkrém, szinte mindig főttet/sültet eszünk.

2018. márc. 3. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Legutóbb főztem 1-2 tojást, szeltem pick szalámit, kenyérre helyeztem és megettem. Ma volt párolt hús tegnapról, szeltem 1-2 szelet trappistát, rá a húsra, be a mikróba, ráolvadt és megettem (1/2 óra múlva ki is jött :( tejallergiás vagyok )
2018. márc. 4. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedvenc szendvicsem, amiket munkába szoktam vinni:

teljes kiőrlésű zsemle, hummusz, aszalt paradicsom, friss paprika, sepnótlevelek, avokádó

Szoktam másfélét is csinálni de ez az abszolút kedvenc. Nagyon szeretem még az uborkás-avokádósat is sok-sok kaporral és vegán majonézzel.

Sokszor viszek zöldséges wrap-et, salátákat is.

2018. márc. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!