Olcso hideg eteleket tudtok mondani?
Nyers alapanyagokból túl sok mindent nem lehet kihozni hogy ne legyen unalmas. Szendvics, saláta, müzli, ilyesmi, de én nem bírnék ezeken élni.
Én kolis koromban vettem a media marktban egy tök egyszerű elektromos főzőlapot, 4 ezer forint volt. Vittem egy serpenyőt otthonról, máris jobb volt a dolog. Tudtam sütni-főzni tojást, húst, tésztát, stb, csak egy konnektor kellett hozzá.
Zabkása magvakkal pl. dió mogyoró mandula, mézzel, kakaóval, gyümölcsökkel, fahéjjal
Avokádókrém, padlizsánkrém, cukkinis currykrém, körözött, zöldfűszeres túrókrém + paprika, paradicsom, uborka,retek, cékla, répa, zeller, stb. + pirítós/zsemle
mozzarella+paradicsom+bazsalikom saláta
camembert, brie + körte,alma, szőlő + magvak
avokádó+kukorica saláta
hideg tojássaláta, töltött tojás
nyers reszelt répa joghurtos öntetben szezámmaggal
zeller, répa + tejfölös mártogatós
túrókrémmel töltött paprika, paradicsom
svéd gombasaláta
majonézes kukoricasali
körözöttes sajttekercs
olajbogyó+feta+paprika saláta olajos öntetben
natúr joghurt+gyümölcsök
2-es! Gondolod, hogy egy koleszosnak van ezekre pénze és szeretné is?
Ha van hűtő és mikró, akkor hozhatsz otthonról sült csirkecombot vagy tarját, leöntve zsírral. Csak ki kell venned egy szeletet,és felmelegíteni. Készíthetsz hozzá krumpliporból köretet, A pecsenyezsír jó kenyérre. De a krumpliport is ízesítheted vele.
Mikró biztos van.
Én mikróban szoktam makarónit csinálni.
Veszel spagetti tésztát. (én teljes kiőrlésűt szoktam, az nem szívja annyira magába az öntetet.)
Leveses ebédhordó félig tele vízzel, bele teszed a tésztát. legerősebbre állítod a mikrót. 20-25 percig mikrózod, néha keverd meg.
Veszel virslit, (próbáltam drágábbal, olcsóbbal, nekem a legfinomabb az orsi baromfi virsliből) APróra szeleteled, öntesz rá vizet, olajat, spagetti port, majd mikróba 5 percig "főzöd"
Összekevered, reszelsz rá sajtot, kész.
"Én mikróban szoktam makarónit csinálni.
Veszel spagetti tésztát..."
Abból elég macerás! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!