Más is szokta szappannal megmosni a gyümölcsöket?
Figyelt kérdés
általában mindenki megmossa a gyümölcsöket de én szappannal is megmosom evés előtt pèldául az almàt nem is birnàm ki hogy ne mossaam szappannal mert olyan zsíros vagy nem tudom milyen ha boltit veszek2018. júl. 8. 15:45
11/21 anonim válasza:
Volt kolléganőm a kórházban bradomannal mosta a narancsot...
12/21 anonim válasza:
Bocs mindenkitől
Én vízzel a boltit,ecetes vízzel a piacon vásárolt gyümölcsöt(zöldséget).
13/21 Andizsuzsi válasza:
Én igen, a földön növőket, pl dinnye, fertőtlenítő szappannal. De ennek nagyon komoly eü oka van, a te esetedben indokolatlan.
14/21 anonim válasza:
szia, eleve vannak gyümölcsmosó folyadekok nem hallottal még róla?
15/21 anonim válasza:
Mosógépben sokkal jobban megtudnád mosni.
16/21 anonim válasza:
Ez biztos, hogy nem troll kérdés?
Az eszem megáll!
17/21 anonim válasza:
Azokat igen, amiket a higiéniát hírből sem ismerő családtagjaim összefogdostak. Nem győzök utánuk takarítani.
18/21 A kérdező kommentje:
miért akadtok ki ennyire? csak evés előtt mosom le és nem a szemeseket nem mosom szappannal csak az olyanokat mint az alma azt is csak ha bolti mert nem szeretem ha ragad a kezemhez mikor megfogom ami abszolut nem természetes viaszosság mert van almafám és annak nem olyan a termése mint ha légyragacs lenne az almán .. amugy meg a szappan nem méreg hogy ennyire döbbenetes legyen rádásul nyílván nem marad rajta egy csepp szappan sem akkor mi a gond? mikor mosogattok erösebb anyagokkal, a tányérrol hogy hogy mertek enni ? vagy merem remélni hogy mondjuk főzés előtt kezet mostok még se fújog a család az ételre , nyilván hisz nincs benne szappan... én sem szappanosan eszem.. amúgy meg az volt a kérdés hogy más is mossa e így , nem kértem gúnyolódást
2018. júl. 9. 01:31
19/21 anonim válasza:
Akkor már miért nem mosogatószerrel mosod meg őket?
20/21 anonim válasza:
Én Domestossal mosom őket, ahogy a húst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!