Hol lehet Pécsett kapni aszalt gyümölcsöket a multikon kívül?
Figyelt kérdés
Valamikor a vásárcsarnokban volt egy árus akinél sokféle aszalt gyümölcsöt lehetett kapni, de az eltűnt. Biztos valahol folytatja az árusítást, de én nem tudom hol.
Ha lehet gyorsan válaszoljatok, mert Karácsonyra olyan sütikkel készülök, amikhez aszalt gyümölcsök kellenek!
2016. nov. 17. 09:12
1/2 anonim válasza:
Ez az árus vagy nyitott valahol egy zöldséges boltot a városban vagy nem volt forgalma és feladta. Miért nem mész fel a v csarnok "vezetéséhez" oda ahol a helypénzt lehet befizetni, bevizsgálják a gombákat, stb. és kérded meg tőlük, hogy hol lehet megtalálni faszikámat, hova tűnt (?)
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a srácot, jónéhány asztallal arrébb ment. Örülök neki, mert nála rengeteg féle finom aszalt gyümölcsöt sőt még olajos magvakat is lehet venni.
2016. nov. 27. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!