Kókuszolajjal lehet tojásrántottát csinálni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kivancsi hogy kókuszolaj vagy kókuszzsír mert az egyik keményebb a masik folyósabb. Vagy ugyanaz mind a kettő ?2018. jún. 24. 09:40
2/4 anonim válasza:
Én mindig azzal csinálok, jó serpenyőbe pár csepp kell. Nem lesz olajos, nem lesz olajszag.
3/4 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő. Lehet használni főzéshez, sütéshez is, csak ne teljesen szuzet használj, mert az teljesen kokuszillatu és amikor ez ezzel hagymás rantottat csináltam, a szagtol (kókusz+hagyma...) Hányingerem lett és alig bírtam megenni. Utána egy darabig a tojásra sem tudtam nézni. De sütibe jó ez a kokuszillatu is :)
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én hozzáadott zsíradékként szinte csak kókuszzsírt használok. Sosem vettem észre, hogy kevesebb kellene belőle (amit sokan mondanak), de rántottánál mi döntjük el, mennyit használunk, hisz zsiradék nélkül is lehet rántottát sütni (vagy főzni, én vizet használtam egyszer, már nem tudom, mi okból, talán kíváncsiság? :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!