Hogyan olvaszthatnám ki a hús felét?
Figyelt kérdés
A mélyhűtőmben van 1 kg-os lidl-s vákuumcsomagolt csirkemellem. Szeretnék belőle ma főzni de nekem csak a felére lenne szükségem a többit nem szeretném most kiolvasztani. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan próbáljam meg? Előre is köszi a válaszokat! :)2018. jún. 7. 12:02
1/8 anonim válasza:
Flexet megfogod azt kettévágod. De ha van lángvágód azt is használhatod.
2/8 anonim válasza:
Kiveszed az egészet, és amikor már vágható, akkor levágod a felét, és a többit visszateszed a mélyhűtőbe.
És legközelebb majd gondolsz rá, hogy kiporciózd mielött beteszed a fagyasztóba.
3/8 anonim válasza:
Én is úgy szoktam ahogy a második válaszoló írta.
4/8 anonim válasza:
és ha elővennéd az összeset, és ami nem kell bepácolod? Akkor 2 nap múlva is meglesz a kaja, csak meg kell sütni... De legalább nem kell félig kiengedni.
(Vagy, ha olyan kaját csinálsz, amit lehet fagyasztani, akkor csináld meg az egészet, és készen fagyaszd)
5/8 anonim válasza:
Forrósíts fel egy kést, és vágd úgy ketté.
Ennyi a titok :)
7/8 anonim válasza:
Ilyen esetben én kiveszem és elkészítem az egészet, a nem kellő felét 90%-os készültségnél fagyasztom.
Vagy elkészítek két ételt, az egyiket 90+-ra és azt fagyasztom le.
8/8 anonim válasza:
Baltával csapd ketté, én azt szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!