Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem lehet felezni a...

Miért nem lehet felezni a hentesnél a szűzpecsenyét ha én csak felet szeretnék venni?

Figyelt kérdés

#hentes #Szűzpencsenye
2016. jan. 16. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert a legtöbb embernek nem fél kell szüzpecsenye és így a hentes nyakán maradna.

Egyszerübb, ha megveszed az egészet és otthon lefagyasztod a felét máskorra.

2016. jan. 16. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert eleve nem egy nagy darab hús. Ha még azt is elfelezné, tuti a nyakán ragadna. Miért nem felezed el te otthon?
2016. jan. 17. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Én karajt kértem 1 kilót, de 1,30 kiló lett. A hentes mosolygott, hogy ugye nem baj, ha egy kicsit hosszabb... ?

Neki nem, de nekem majdnem 500 ft-ot jelentett. Amikor szóltam, hogy sok, azt mondta, hogy ebből már nem vághat le, mert senki sem visz el 30 deka karajt, és már nem volt mosolygós a drága.

Mondtam, akkor vágjon egy másik darabból, és próbálja eltalálni a kilós nagyságot.Persze morogva, de megcsinálta.

Ugyanez a pasi, amikor fél kiló darálthúst kértem, azt kérdezte "nocsak, lagzi lesz ? "Tudtam volna pofánvágni.

Tény, hogy vannak olyan darabhúsok, szalonnafélék, amit már nem lehet elvágni, mert 20 dekánál kevesebbek esetleg.

Szerintem hentestől is függ, milyen kedve van.

Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak a szüzet tényleg nem vágják el sehol.

2016. jan. 18. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem lehet, mert nagyon ritka, hogy a másik felét elvigyék még mielőtt megromlana. Ha valaki szűzpecsenyét akar csinálni egész kell neki. Az árak miatt senki se kockáztatja meg, hogy a másik felét a kukába dobja ha megromlik. Sajnos, nem jó válasz de ez van. Azért, ugye jár a felértékelés, a zöld like? :)
2016. jan. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!