Ha ma bepanírozom a húst, gombát, májat és holnap kirántom az egyik felét, a másikat hétfőn szeretném, a hétfőinek nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a romlott ételtől, és ezért is vagyok nagyon óvatos.
Szerintetek az még jó hétfőn? Ma vettem a hentesnél a húst, májat. A gombát is a zöldségesben, szintén ma.
Köszönöm!
2015. febr. 14. 16:38
1/4 anonim válasza:
Gombát ne panírozd be mind, mert ha megmosod, meg bepanírozod, összefonnyad. A húsnak semmi baja nem lesz. A májat passzolom.
2/4 anonim válasza:
Én inkább kisütném, mint hogy kockáztassak.. De ha friss, akkor elvileg még jó lehet hétfőn.
3/4 anonim válasza:
Én szoktam ilyet csinálni, de mindig lefagyasztom a félkész ételt. Így a felhasználás napján csak kiveszem és fagyottan mehet az olajba. A zöldségek nem ragadnak össze, a húsféléket úgy kell fagyasztani, hogy ne érjenek össze.
4/4 anonim válasza:
Ma semmiképp ne panírozz be semmit, mert éjjel elázik a panír, és sütéskor lemászik róla.
Ha holnap bepanírozod ,felét süsd ki, de a hétfőit tedd fagyasztóba egy tálcán, hogy nem fagyjanak össze. Hétfőn fagyosan kisütheted, teljesen jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!