Ha valami olcsó, attól még lehet finom? Tudnátok ilyen élelmiszereket írni, és hogy hol veszitek meg?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 14:50
1/7 anonim válasza:
Krumpli. A sarki boltban veszem.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Pl. fejes káposzta, rizs (a lidl-set szeretem, épp rájöttem, hogy a jázminrizs a kedvencem, mikor ezt a még olcsóbbat megtaláltam, azóta nem veszek jázmint, nekem felesleges), földimogyoró, mák, de rengeteg van még, főleg zöldségek.
Zöldséges, lidl, tesco, webáruház, ilyen helyeken veszem.
Nekem a tojás és a banán is NAGYON megéri az árát, ha nem is annyira feltűnően olcsó.
5/7 anonim válasza:
Lidlben a majonéz, kechup, mustár. Saját márkás. Jobban ízlik mint bármelyik neves társai, viszont fele annyiba kerül.
6/7 anonim válasza:
Én a Spar saját márkás tejföljét szeretem, néha magában is elkanalazom :-) Régebben ugyanott a saját márkás túróval is elégedett voltam, de idén tavasz óta mindig büdös, amit veszek. Azóta áttértem az Aldi meg a Lidl túrójára, ami amúgy olcsóbb is.
7/7 anonim válasza:
Még valami: zabpehely (Lidl, Aldi). 200 Ft/500 g, régen másutt is ennyi volt, minőségi különbség minimális (néha van egy-egy kósza maghéj benne, az 5x ennyibe kerülőben még nem találtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!