Milka fos, túlárazott, cukros vacak :D
Walve.
Ne mondjátok már, hogy a csoki drága!Nyilván ha 100 táblával akar venni, akkor nem 300 ft.-ot kell elővennie, de egy szros tábla csoki max. 400 Ft.
Ha az drága, akkor egyszer adjátok össze, mit hagytok nagybevásárláskor a boltokban.Mert már a hajam égnek áll sokszor, hogy havonta minimum 200.000 amit csak bevásárlásokra költünk, pedig csak 3-an vagyunk.
Mit kell szrozni
Mit kell sz.rozni egy tábla csoki árán?
Egyébként a Stüchmernek vannak finom csokijai.(nekünk a szaloncukor minden évben ez a márka, nem a legolcsóbb, de magas a kakaótartalma legalább.Igaz, én egy évben max. kétszer ha eszek csokit.)
Én nem állítom, hogy a csoki drága, csak adtam egy javaslatot egy olcsóbb csokira, ami ráadásul még finomabb is, mint a hulladék Milka. (A Ritter sport mondjuk szerintem sem rossz)
Amúgy meg attól még, hogy neked nem sok az a 300-400 ft, meg nekem sem az, meg sokaknak szintén nem az, de attól még sajnos igenis vannak rengetegen az országban, akiknek sok.
Ja, amúgy a Lidl saját márkás csokijain kívül az Aldi csokijai sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!