Cikória kávénak van valami mellékhatása?
Figyelt kérdés
Pl. Gyomorsavat okoz, vagy hasfájást, vagy valami egyéb dolgot tapasztalt valaki? A pozitív hatások is érdekelnek. De arról találtam sok információt a neten.2018. márc. 24. 20:25
11/17 A kérdező kommentje:
A rendes kávét sajnos egyáltalán nem tudom tolerálni. Bármilyen minőségű és bárhogy van elkészítve.koffein érzékeny vagyok, még a csoki is megárt. Viszont nagyon szeretem a kávé ízét ezért keresek valami gyomorkímélő reggeli italt. Tejjel nincs problémám szerencsére ez biztos. Persze tudom mi okozza a gyomorba jutott levegőt csak itt most.hírtelen romlás állt be plusz szédelgek is mostanában, ennek keresem az okát.
2018. márc. 25. 12:25
12/17 anonim válasza:
Ihatsz például vaníliával ízesített zabtejet vagy rizstejet reggelente. Az is finom, egy próbát megér :-)
13/17 A kérdező kommentje:
A vanília nem rossz ötlet. De miért innék ilyen fura tejeket mikor a rendes tejet szeretem, semmi bajom nincs tőle és elérhető áron van?
2018. márc. 25. 15:08
15/17 A kérdező kommentje:
Kóstoltam ilyesmiket de nem ízlettek. A szójatejtől meg fáj is a gyomrom. Ma az ötletedtől vezérelve vanília hiányában fahéjas kókuszos tej volt. ☺
2018. márc. 26. 09:19
16/17 anonim válasza:
A szójatejet én sem szeretem, ezért nem is javasoltam. De a másik kettő egész jó. A fahéjas kókusztej biztosan szuper lehet! Én is vettem már rizstejes kókusztejet - igen így :-D - és nagyon ízlett, csak sajnos eléggé drága. Ráadásul nem is volt benne cukor, de a természetes cukortartalmánál fogva tökéletes tejeskávé lett belőle. Szóval van reggeli élet a kávén és a kakaón túl is ;-) Sok sikert!
17/17 A kérdező kommentje:
😁😁 nem kókusz tejet ittam, hanem a tejbe áztattam kókusz reszeléket éjszakára így kókusz ízű tej lett reggelre ☺ én videken nőttem fel. Nem szeretem a fura bio, öko, vegán ételeket. Tehén vagy kecske tej! Ne bonyolítsuk 😊
2018. márc. 26. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!