A kávé, és a tea, ha simán isszuk cukor nélkül, akkor nem hizlal, de ha rakunk hozzá, akkor igen. Ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Csak,mert már nem tudom mit higgyek el!2013. ápr. 26. 13:32
1/11 anonim válasza:
mi az hogy hizlal??
ha reggelente iszol egy kavet cukorral önmagaban ettöl nem lesz senki dagadt,egy kisnakanal cukortol.
2/11 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy hizlal, fel kéne már fogni. Megihatsz 10 cukor nélküli kávét, ha utána meg ebédelsz 2 hamburgert és vacsorázol 3 pizzát.
3/11 anonim válasza:
A kávé meg tea cukor (meg tej/tejszin, stb) nélkül nem tartalmaz kalóriát.
4/11 anonim válasza:
A cukor szerintem nem kifejezetten hizlal. Amiben sok cukor van, az általában alapból hizlaló étel, nem a cukor miatt.
5/11 anonim válasza:
Igaz!
Ha nem akarsz meghízni akkor cukor nélkül kell inni a teát, kávét, semmi dobozos gyümölcslé és cukrozott szénsavas üdítő ital, mert ezek tele vannak cukorral, ami csak felesleges kalória.
6/11 A kérdező kommentje:
Jó,de keserűn hogyan lehet meginni a kávét?Ha már tejet,tejszínt sem lehet beletenni?
2013. máj. 5. 12:11
7/11 anonim válasza:
Vagy megszokod - én pl. mindig is keserüen szerettem, vagy kávé helyett mást iszol.
8/11 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, egy kiskanál cukor kávéban semmi. Ha meg ennyire aggódsz, hogy hizlal, használj édesítőt, vannak természetesek is.
9/11 anonim válasza:
Tejet és tejszínt is lehet bele tenni! Sokan isszák a kávét cukor nélkül, sőt van olyan aki hidegen issza.
1 kis kanál cukrot rakhatsz a kávéba és a teába is. Vagy mézzel vagy más természetes édesítőszerrel is ízesítheted az italokat!
10/11 anonim válasza:
A tea ha belegondolsz csak viz, mitol hizlalna cukor tej vagy mez nelkul?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!