Mi a kedvenc gyumolcsod?
Alapvetően az alma ( csak a savanyú), ezt mindennap eszem - nagyon jó az emésztésnek
Ami ezen kívül a kedvencem az a banán, ez nagyon jót tesz amikor alacsonyabb a szerotonin szintem, pl menstuációkor jelentkező depressziós hangulatnál, vagy stresszesebb időszakban.
Alma;mert laktató és a legjobb gyümölcs
Narancs: mert jó lédús és savanyú
Meggy,Cseresznye mert apró és sokat lethet megenni belőle :)
Nekem valahogy mindig az aktuális. Tavasszal az eper(csak a frissen, éretten szedett), majd a cseresznye, a barack. Az alma, körte ritkábban, azt szőlő szüret közben szoktam "legelészni", meg néha ha megkívánom télen akkor veszek. A mienk valamiért nem áll el.
Télen amúgy inkább narancs, mandarin, ritkábban banán.
Ősszel pedig ha beérik a füge, azt nagyon szeretem. Sajnos tavaly télen tövig elfagyott, úgyhogy az még idő mire újra bőven lesz a kertben :(
De inkább zöldséges vagyok. Kora tavasszal az első a snidling, akkor mindig kimegyek az erdőbe és telelegelem magam, mint az év első zöldjét :) (itt felénk valamiért vadon nő) Már alig várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!